Prosjekt: Advanz

June 21, 2022

Prosjekt: Advanz

Artikler er alltid moro, hvertfall når vi kan skrive om prosjekter vi jobber med eller har jobbet med!

Eksempel på dette er Advanz, som er et teknologi selskap med base lokalt her i Kristiansund. De jobber med utvikling av ulike nettsider og applikasjoner. De er spesielt gode på nettbutikker og web applikasjoner, noe vi virkelig fikk føle på når vi har vært på besøk hos de.

Advanz som mange andre bedrifter har noen problemstillinger som må løses, de er utrolig dyktige på sine fagområder. Men de har lite innhold i form av bilder og video til å kunne spre det budskapet ut til sine kunder. Der kommer vi i Hundre inn i bildet, hvor vi har vært noen runder på besøk hos de for å kunne løse denne problemstillingen. Vi har sammen produsert tekst for et par ulike videoklipp, som naturligvis leder opp til opptak. Hvor vi til slutt vil sitte med video som de kan bruke i ulike sammenhenger, men spesielt til annonser og andre markedsførings aktiviteter.

Videre i prosessen har vi tatt en serie bilder av de ansatte, her leker vi litt rundt med ulike sammensetninger for å kunne ha bilder vi kan bruke til ulike formål. Som feks ansattebilder til nettsider, annonser og generelle poster i sosiale medier for å nevne noen områder.

Bilder av ansatte i arbeid er alltid en sikker vinner!
Copyright © 2021 Hundre. - Utviklet av Hundre💛